RO-waterfilters voor productie, productie-industrieën in Dubai, VAE

De moderne productie-, productie- en verwerkingsindustrieën hebben een enorme hoeveelheid water nodig voor hun operationele gebruik. In de meeste gevallen moet het water vrij zijn van opgeloste vaste stoffen, onzuiverheden en verontreinigingen. Industrieën zoals de voedsel- en drankverwerking, industriële ketels en de farmaceutische industrie hebben gezuiverd water nodig zonder onzuiverheden, waaronder chemicaliën. Dit is de enige manier waarop ze het productie- of fabricageproces met succes kunnen voltooien. Dit is waarom het gebruikelijk is om te zien RO waterfiltratiesystemen geïnstalleerd in de fabrieken en productiefaciliteiten. RO zorgt voor een constante aanvoer van hoogwaardig gezuiverd water ter ondersteuning van de werking van deze industriële toepassingen. Een dergelijke transformatie gebeurt meestal ter plaatse waar elementen zoals biologische stoffen, gassen, gesuspendeerde grond, sedimenten en opgeloste vaste stoffen worden gescheiden om gezuiverd water van hoge kwaliteit te leveren.

RO-systemen voor productiebedrijven

Een op een ketel gebaseerde faciliteit die afhankelijk is van stoom om de machines aan te drijven of het productieproces voort te zetten, vereist water van hoge kwaliteit. Onzuiver water kan kalkaanslag en andere afzettingen achterlaten op de wanden en oppervlakken van de buizen in het voedingswater van de ketel, waardoor de wanden worden aangetast, de prestaties afnemen en de levensduur van de kostbare turbineonderdelen wordt verkort. Een toevoegen RO-filtratiesysteem zorg er daarbij voor dat er geen prestatieprobleem is en helpt de levensduur van de machine te verbeteren. Zelfs micro-elektrische en farmaceutische productiebedrijven vertrouwen op zuiver water waarmee is behandeld RO-proces. De technische specificaties van de productiefaciliteit vereisen dat water vrij is van onzuiverheden of bacteriën. Dit kan alleen worden bereikt met RO-waterfiltratie. Zelfs het niveau van opgeloste vaste stoffen is zo laag als 10.000x lager dan drinkwater. Zo’n indrukwekkend niveau van zuiverheid kan alleen worden bereikt als een RO waterfiltersysteem wordt onderdeel van het productieproces.

Industrieel watertesten in Dubai

Zelfs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een sterk gezuiverd waterniveau bevorderlijk voor de productie van voedingsmiddelen en dranken. Van flessenwater tot bierproductie en vleesverwerking, bijna elke productie- en verwerkingsfaciliteit in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie vertrouwt erop RO gezuiverd water. Dit is waarom RO-filtratiesystemen zijn absoluut noodzakelijk voor een optimale productie tegen de verwachte kwaliteitsbenchmarks.

Dit waren enkele redenen waarom industriële toepassingen het moeilijk zullen vinden om hun activiteiten te beheren zonder gefilterd water. Dit is een belangrijke reden waarom ze kiezen voor water filtratie systemen om gezuiverd water te genereren dat gemakkelijk kan worden gebruikt in hun specifieke operationele processen.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Aquanatal.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart