Thuis drinkwater testen met een watertestkit

We krijgen veel vragen over hoe je het drinkwater thuis kunt testen.

We hebben al uitgebreid besproken hoe u de TDS van drinkwater kunt vinden.

Alleen het TDS-niveau vinden is niet genoeg.

TDS is slechts een van de factoren waar we naar moeten kijken. Er zijn verschillende andere onzuiverheden die vaak worden aangetroffen in drinkwater in India.

In dit bericht zullen we het hebben over hoe u uw drinkwater kunt testen op onzuiverheden zoals bacteriën, pesticiden, lood, chloor, hardheid, pH en meer.

Wat is de noodzaak om het drinkwater te testen?

Hoe kun je op zoek gaan naar een waterzuiveringsoplossing als je niet zeker weet welke onzuiverheden er in je drinkwater zitten?

Het veelvuldig voorkomen van door water overgedragen ziekten is een duidelijk teken dat het water dat u drinkt, vervuild is.

Ruikt u last van uw drinkwater?

Laat het testen in een watertestlaboratorium om alle verontreinigingen te kennen.

De afgelopen jaren heeft de overheid van India heeft heel goed werk verricht door watertestlaboratoria in het hele land op te zetten.

We begrijpen dat u in sommige gevallen geen watertestlaboratorium bij u in de buurt kunt vinden.

Zou het niet beter zijn als je een manier hebt om het water zelf thuis te testen?

Gelukkig zijn er verschillende kant-en-klare watertestkits op de markt die u zelf kunt gebruiken.

Hoe drinkwater thuis testen?

Er zijn verschillende manieren en kits beschikbaar om de aanwezigheid van een of meer onzuiverheden in water te testen. In dit bericht zullen we proberen naar zo’n watertestkit te kijken ‘Watersafe drinkwater testkit‘.

Deze kit biedt u voorlopige en geschatte resultaten van waterverontreiniging.

Deze kit mag niet worden gebruikt om water te certificeren als veilig of onveilig om te drinken. U moet het water in een laboratorium laten testen als de screeningstest met deze kit positief is.

Watersafe drinkwater testkit

Deze water testkit is ontworpen om test op tien veelvoorkomende verontreinigingen zoals bacteriën (zowel coliform als niet-coliform), lood, pesticiden, koper, ijzer, nitraten, nitrieten, chloor, pH en hard water.

Deze gebruiksvriendelijke kit wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om uw drinkwater te testen. Jij krijgt resultaten direct in minuten.

Deze watertestkit is al vrij duur geïmporteerd uit de VS.

Vervaardigd door Watersafe, VS, een merk met ongeveer 25 jaar ervaring in het maken van watertestkits. Watersafe heeft miljoenen watertestkits verkocht en kan worden vertrouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De snelle loodtest van Watersafe is gevalideerd in een EPA-gecertificeerd laboratorium om lood in drinkwater te detecteren.

Deze testkit bevat alles wat u nodig heeft om eenvoudig en nauwkeurig te bepalen of uw water onveilige of ongewenste niveaus bevat van tien veelvoorkomende waterverontreinigingen.

De tests worden gemeten volgens EPA (de United States Environmental Protection Agency) normen voor drinkwater (onder aangegeven).

EPA-normen

De kit wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding voor het uitvoeren van alle tests voor alle 10 verontreinigingen. Volg gewoon de gegeven instructies en vergelijk de resultaten met de gewenste waarden.

Drinkwater dat voor een van de verontreinigingen buiten de gewenste waarden test, kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Hier is een zeer handig filmpjeover het gebruik van deze kit, die we op YouTube hebben gevonden.

We hopen dat de bovenstaande informatie nuttig zal zijn voor veel gebruikers zoals jij.

Vond je dit bericht leuk? Of heb je iets te delen? Schrijf ons alstublieft in het opmerkingenveld of maak contact met ons op Facebook en Twitteren.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Aquanatal.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart