Voordelen RO-waterfiltratiesysteem gebruiken voor landbouwbedrijven in Dubai

Tegenwoordig wordt water beschouwd als een schaars goed. Door de toenemende vraag naar voedselgranen en landbouwproducten komt er een grotere druk op het verkrijgen van water uit traditionele bronnen. Dit heeft geresulteerd in een snellere uitputting van het water. Zelfs nieuwe waterbronnen zoals boorputten verbeteren de hoeveelheid water die beschikbaar is voor de landbouw niet. Naarmate we verder naar beneden boren, wordt het risico dat verontreinigingen het water aantasten steeds groter. Dit vereist een betrouwbare bron van goed water, zodat de opbrengsten van de boerderij niet worden aangetast. Dit is de reden; Waterfiltratie systemen worden steeds populairder in de landbouw- en landbouwsector in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Het belangrijkste principe achter het verkrijgen van water van goede kwaliteit is Omgekeerde Osmose (RO). Dit proces keert de hoge pH in water om. Een pH van 7 betekent uitgebalanceerd water (dat niet zuur of alkalisch is). Dergelijk water is het beste voor gewassen, grond, planten en zaden. Een RO-waterfilter gebruikt omgekeerde osmose om slechte waterkwaliteit te corrigeren. Met een goed systeem kunnen boeren beschikken over water van superieure kwaliteit voor verschillende landbouwactiviteiten, zoals irrigatie, het wassen van groenten, het voeren van vee en het schoonmaken. De gewassen kunnen voedingsstoffen beter opnemen door gefilterd water in de afwezigheid van verontreinigingen die de toevoer van voedingsstoffen naar de wortels en zaden belemmeren. Een landbouw water filtratie systeem wordt op maat gemaakt voor verschillende soorten velden en verschillende toepassingen op de boerderij. Zo kunt u de waterstroom en de hoeveelheid water die door het systeem wordt geproduceerd regelen.

Waterfilter Landbouw Boerderij Dubai

Er is geen manier om de hoeveelheid pH van de waterbron zoals bron, rivier of beken te controleren. De beste manier is om ervoor te zorgen dat het water wordt behandeld wanneer het de boerderijleidingen binnenkomt en voordat het wordt besproeid voor verschillende landbouwtoepassingen. Daarom is het zinvol om op het bedrijfsterrein een waterfiltersysteem te installeren. Op deze manier krijgt de boer schoon en pH-gebalanceerd water dat hij kan gebruiken bij verschillende boerderijgerelateerde werkzaamheden, zoals het schoonmaken van het vee, het voeren van pluimvee of het melkkoelproces op een melkveebedrijf in de VAE. Met een water filter systeemgeeft de uitlaat schoon water af dat vrij is van kalkvormende mineralen zoals dolomiet, kalksteen en krijt. Hierdoor is er geen kans op vorming van kalkaanslag op de oppervlakken van landbouwwerktuigen en machines. Dit resulteert in een blijvend hoogwaardige werking van de machines en een langere levensduur van de apparatuur die op de boerderijen wordt gebruikt.
Dit zijn enkele goede redenen om een ​​RO-gebaseerd te krijgen water filtratie systeem geïnstalleerd op de landbouwbedrijven in Dubai.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Aquanatal.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart